user_mobilelogo

Maikel Moelker

mssas transp

Uw partner in sales & accountmanagement!

T: +31(0)642720047
E: info@mssas.nl

 

Sales solutions

define sales manager successSales is een strategisch en tactisch element waarvan ik mijn specialiteit heb gemaakt! Ik optimaliseer de sales door een continue herpositionering in de markt van mijn klanten. Ik breng vooraf duidelijk in kaart waar de valkuilen en kansen liggen en kom aan de hand daarvan met realiseerbare creatieve oplossingen.


Wat MSSAS kan doen

Al mijn diensten zijn erop gericht uw omzet te verhogen en meer inzicht te geven in sales. Ik vind het belangrijk dat u niet afhankelijk bent van externe sales-organisaties, maar dat u een keuze heeft welke zaken u uitbesteedt of binnenshuis houdt, zonder dat u de controle verliest of er alleen voor staat.


Wat kan MSSAS voor u betekenen in uw Salesproces?

Wij bieden verschillende vormen van dienstverlening (sales oplossingen) aan.


Telesales

Ik voer telefonische acquisitie uit of plan afspraken voor uw buitendienst. Zowel B2C als B2B. Door een jarenlange ervaring in dit vak heb ik een ruime ervaring opgebouwd en zie dat dit middel nog steeds een van de effectiefste manieren is om uw product of dienst af te zetten.
Dit heb ik al voor meerdere bedrijven en instellingen succesvol gedaan, zoals: Hubmedia BV. En VOF (Marketing & Toerisme), Emeta (E-learning), Mes&Vork Media (Horeca Magazine ”Gastvrij”), Stichting Mobiliteit Voor Iedereen (Zorg) en anderen onder andere ten behoeve van Advertentieverkoop.

  • Mogelijk middels: Vast (uur)tarief
  • Mogelijk middels vergoeding per gemaakte afspraak


(Directe) verkoop van uw producten en/ of dienstverlening

upFreelance verkoop van uw producten en/of dienstverlening

  • Mogelijk middels: Vast (uur)tarief
  • Mogelijk op: Commissiebasis (percentages bespreekbaar)

Ook dit heb ik al voor meerdere bedrijven en instellingen succesvol gedaan, zoals: Hubmedia BV. En VOF (Marketing & Toerisme), Emeta (E-learning), Mes&Vork Media (Horeca Magazine;  ”Gastvrij”), Stichting Mobiliteit Voor Iedereen (Zorg) en anderen onder andere ten behoeve van Advertentieverkoop.


Accountmanagement

Lees hier verder over wat MSSAS voor u kan betekenen op het gebied van account management.


Strategie

Dankzij een goede voorbereiding is de kans van slagen vele malen groter! De meeste sales mensen gaan af op gun-factor, hun bestaande netwerk en op het in verleden behaalde resultaten.
Mijn taak is een duidelijke strategie opstellen en de meeste onzekerheden te elimineren of om te buigen naar mijn voordeel, hierdoor bouwt u uw sale op uit feiten en heeft u zicht op eventuele gevaren.


Lead optimalisatie

Wat zijn de waarde van uw leads, wanneer verliezen ze hun waarde en waar kunt u ze nog meer voor inzetten?
Door op een juiste manier om te gaan met leads zullen ze veel waardevoller worden en u een beter en duidelijker inzicht geven in uw doelgroep. Deze informatie kan ten goede komen voor meer dan alleen de sales, maar ook bijvoorbeeld de social media.

Jump CustomerIk vind het namelijk zonde dat zulke waardevolle informatie die voor het oprapen ligt, niet wordt gebruikt!


Sales trainingen

Bij sales is het belangrijk om een bepaalde tactiek en techniek toe te passen om tot een close te komen. Er zijn een hele hoop tactieken en technieken die ingezet kunnen worden, welke zijn nou de beste? Iedere sale is anders en vergt ook een verschillende aanpak. Ik kan u en uw collega’s de basis leren en laten inzien hoe u bepaalt wat de beste manier is. Het zal een combinatie zijn van praktijk en theorie, zodat u tijdens de training direct al resultaat boekt.

 

Freelance Sales Solutions / oplossingen

  • Mogelijk middels: Vast (uur)tarief mogelijk vanaf €50,- excl. BTW 
  • Mogelijk op: Commissiebasis (percentages bespreekbaar)