user_mobilelogo

Maikel Moelker

mssas transp

Uw partner in sales & accountmanagement!

T: +31(0)642720047
E: info@mssas.nl

 

Over MSSAS

profielfoto MaikelMijn naam is Maikel Moelker. MSSAS is in de zomer van 2014 geboren uit een idee om iets voor mezelf te gaan doen.
Sinds mijn afstuderen aan de HBO opleiding Informatiedienstverlening & Management (heden: Information Management) aan de Hogeschool Zuyd te Maastricht en Sittard in 2007, en mijn Bachelor of ICT Degree, ben ik voornamelijk in loondienst werkzaam geweest als (sales) consultant en accountmanager voor diverse bedrijven.

Na 7 jaar diverse werkervaring te hebben opgedaan in diverse branches zoals: consultancy, sales, support & accountmanagement, document management, arbeidsbemiddeling, inkoop en merchandising, amusement & leisure werd het tijd voor het eigen ondernemerschap.

Sales en ICT zijn mijn passies en daar ligt ook de kracht van MSSAS!

 

Freelance sales specialist & accountmanager

Als freelance sales specialist & accountmanager kunt u mij inhuren om diverse sales gerelateerde dienstverlening in het sales & accountmanagement voor u te verzorgen.
Ik ben ik het bezit van een VAR en mijn bedrijf MSSAS is officieel ingeschreven bij de KvK.

Hier kunt u een uitgebreid CV van mij met alle relevante werkervaring downloaden. Daarnaast verwijs ik u naar mijn LinkedIn profiel voor een kijkje in mijn netwerk en overige informatie.


Voor verdere vragen en/of MSSAS gerelateerde zaken kunt u altijd met mij in contact treden.
Bij MSSAS zijn de Algemene Voorwaarden Dienstverlening van toepassing, deze kunt u hier downloaden