user_mobilelogo

Maikel Moelker

mssas transp

Uw partner in sales & accountmanagement!

T: +31(0)642720047
E: info@mssas.nl

 

Referenties

  • Peter Paul Mulkens, eigenaar Hubmedia BV:

HUBMEDIA"Maikel is begonnen bij Hub Media BV bij de start van het bedrijf en is uitgegroeid tot een senior en all-round account manager die zeer goed in staat is om zowel bestaande als nieuwe klanten te bedienen. Hij heeft in de afgelopen 3 jaar zowel een groei laten zien van zijn capaciteiten als account manager als op het gebied van zijn sales vermogen. Inmiddels is Maikel verantwoordelijk
voor meer dan 21% van onze omzet, dit is volledig toe te schrijven aan Maikel zijn inspanningen."

 

  • Steven Sleegers, eigenaar Steven Sleegers:

logo"Ik ken Maikel als een betrouwbare, oprechte en gedegen accountmanager en sales professional. Hij is klantgericht, professioneel en in staat om zelfstandig succesvol een klantenportefeuille te onderhouden. Dankzij de samenwerking met Maikel kan ik me meer richten op het actualiseren van mijn trainingsvormen
over Google en Online Marketing. In mijn beleving een ideale 'win-win' constructie die voor de langere termijn inzetbaar is."

 

  • Johan Kenzeler, eigenaar Emeta eLearning:

emeta elearning logo"Maikel is een goede verkoper. Zijn gedrevenheid, communicatieve vaardigheden en nieuwsgierigheid zijn pluspunten."

 

  • Bert Salden, eigenaar Gastvrij Magazine:

mes vork"Maikel Moelker is geen advertentieverkoper. Hij is een relatiebeheerder die het beste voor heeft met alle partijen. Hij kijkt naar de meerwaarde voor de relatie bij een plaatsing van een mededeling in een tijdschrift. De juiste doelgroep, de goede uiting… daar gaat het om bij Maikel."